Leuk je te ontmoeten

Positieve energie en sterk samenspel zijn de krachten van ons team. Samen met de sector zijn we continu in beweging.

Wij zijn
BdB Zorg

Werken aan toekomstbestendige zorg doen wij vanuit de thema’s kwaliteit, zorgverkoop, projectmatig werken en leiderschap & samenspel.

Ontwikkelen in Financiering
van zorg

Maak samen met ons de volgende stap in het professioneel organiseren van zorgverkoop. Neem deel aan het ontwikkeltraject Zorgverkoop.

Gezond organiseren is ons vak

Binnen de zorgsector ondersteunen wij organisaties die dagelijks met hart en ziel bezig zijn om Nederland mooier, veiliger, gezonder en leefbaarder te maken.
Wij begrijpen de dynamiek en uitdagingen die de zorgsector zo uniek maakt. Wij schakelen snel, zijn praktisch ingesteld en bereiken samen met onze relaties, aantoonbare en duurzame effecten.

Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

De zorgsector is continu in ontwikkeling. Hoe beweeg je hierin mee? Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.

Regionale samenwerking

Het Nederlandse zorglandschap staat voor grote uitdagingen met betrekking tot de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg. Een transformatie van zorg in alle sectoren waarin regionale samenwerking centraal staat is cruciaal om deze uitdagingen het hoofd te bieden. BdB Zorg ondersteunt zorgorganisaties en regionale samenwerkingsverbanden om deze transformatie aan te gaan. Benieuwd naar onze concrete dienstverlening?

Actueel

Met creativiteit en actuele kennis van de uitdagingen in de markt zijn we continu samen in beweging.

Sectoronderzoek

Sectoronderzoek Zorg - Duurzaamheid in de Zorg

Wist je dat de CO2-uitstoot van de Nederlandse zorgsector net zo vervuilend is als de Nederlandse luchtvaart? En wist je dat meer dan 70% van de deelnemende organisaties aan het sectoronderzoek van BdB Zorg over verduurzaming in de sector allen zijn aangesloten bij de Green Deal Duurzame Zorg? 

Nieuwsbericht

BdB Kenniscommunity: het kennisplatform voor de zorgsector

Graag presenteren we jullie de BdB Kenniscommunity. Een plek waar je op het moment dat het jou uitkomt specifieke kennis en inspiratie voor de bouw- en zorgsector kan opdoen. 

23-04-2024
Training

Waarderend Auditen - voorjaar 2024

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

“Met enthousiasme en
creativiteit creëren wij 
altijd beweging.”

Allemaal werken wij met hart voor de zorg en kennis van de sector. Iedereen in ons team draagt bij vanuit zijn eigen expertise en ervaring en met de overtuiging dat het altijd beter kan.

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies over relevante kansen en uitdagingen in de zorg. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze gerichte inspiratiesessies en gratis toegang tot de BdB-kenniscommunity? Meld je dan aan.

Top