Leuk je te ontmoeten

Positieve energie en sterk samenspel zijn de krachten van ons team. Samen met de sector zijn we continu in beweging.

Wij zijn
BdB Zorg

Werken aan toekomstbestendige zorg doen wij vanuit de thema’s kwaliteit, zorgverkoop, projectmatig werken en leiderschap & samenspel.

Ontwikkelen in accountmanagement

Maak samen met ons de volgende stap in het professioneel organiseren van zorgverkoop. Neem deel aan het ontwikkeltraject accountmanagement in de zorg.

Gezond organiseren is ons vak

Binnen de zorgsector ondersteunen wij organisaties die dagelijks met hart en ziel bezig zijn om Nederland mooier, veiliger, gezonder en leefbaarder te maken.
Wij begrijpen de dynamiek en uitdagingen die de zorgsector zo uniek maakt. Wij schakelen snel, zijn praktisch ingesteld en bereiken samen met onze relaties, aantoonbare en duurzame effecten.

Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

De zorgsector is continu in ontwikkeling. Hoe beweeg je hierin mee? Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.

Actueel

Met creativiteit en actuele kennis van de uitdagingen in de markt zijn we continu samen in beweging.

30-06-2022
Blog

Organisatieparadoxen in de zorg

Waardevolle triggers voor duurzame organisatieontwikkeling

Kijkend naar organisatievraagstukken in de zorgsector dan doemen er interessante tegenstrijdigheden op. Denk bijvoorbeeld aan strategie versus wendbaarheid. Of aan centrale versus decentrale aansturing. In veel organisatievraagstukken speelt ook de balans tussen richting geven en ruimte bieden, tussen vertrouwen en controleren, management en zelforganisatie, bottom-up en top-down. Goed beschouwd zijn deze tegenstellingen er alleen maar schijnbaar, er zit iets paradoxaals in.

01-07-2022
Onderzoek

Onderzoek Duurzaamheid in de Zorg

Het rapport is vanuit het perspectief van organisatieontwikkeling geschreven en beschrijft waar de motivatie en verantwoordelijkheid voor het verduurzamen van de zorg vandaan komt. 

16-06-2022
Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst voor Accountmanagers in de Zorg

Als accountmanagers/zorgverkoper ben je vaak solist in het vak binnen jouw organisatie, zeker in kleinere organisaties. Herken je de situatie dat je vaak zelf het wiel uitvindt, je weinig sparringpartners hebt voor complexe vraagstukken en vooral leert door te doen? Hoe zou het zijn om in contact te komen met collega-accountmanagers en met hen van ideeën en gedachten te wisselen? En van elkaar te leren en elkaar te inspireren?

“Met enthousiasme en
creativiteit creëren wij 
altijd beweging.”

Allemaal werken wij met hart voor de zorg en kennis van de sector. Iedereen in ons team draagt bij vanuit zijn eigen expertise en ervaring en met de overtuiging dat het altijd beter kan.

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies over relevante kansen en uitdagingen in de zorg. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze zorg gerichte inspiratiesessies?

Top