Inspiratiesessies en opleidingen

In de bouw- en infrabranche maken mensen het verschil. Zij zijn continu op zoek naar relevante inspiratie en vaardigheden om ook morgen het verschil te kunnen maken. Benieuwd naar onze bouw- en infraspecifieke inspiratiesessies en opleidingen?


Inspiratiesessies & Opleidingen

11-04-2023
Inspiratiesessie

Inspiratiesessie - Impact van de Omgevingswet op het projectenproces - voorjaar

De omgevingswet komt steeds dichterbij! Weet jij al wat de impact is van de Omgevingswet in het voortraject van projecten en wat dit voor jou betekent? Stap aan boord van de gratis inspiratiesessie en meld je aan.

09-05-2023
Inspiratiesessie

Inspiratiesessie voor Architecten “Duurzame bedrijfsvoering en projecten”

Gemeentelijke ambities, RVB circulariteit- en MPG eisen, maar ook (inter)nationale opkomende milieurapportage eisen (CSRD) maken inzicht, rapportage en communicatie over duurzaamheid essentieel.

10-05-2023
Inloopspreekuur

Inloopspreekuur Omgevingswet

Op dinsdag 14 maart jl. heeft de Eerste Kamer met een meerderheid ingestemd met het Conceptbesluit, waarmee de Omgevingswet en daarmee ook de Wkb in werking treedt per 1 januari 2024.

11-05-2023
Inspiratiesessie

Inspiratiesessie 'Convenant Duurzame Woningbouw door Provincie Utrecht'

We weten als marktpartijen en overheden dat we meer toekomstbestendig moeten bouwen. Toch lukt het onvoldoende om de versnelling in te zetten. Het is vaak onduidelijk welke ambities worden nagestreefd binnen een gemeente of project. Daarom is het van belang om samen te werken. Daarover wil Marrit van der Schaar in gesprek met u als innovator in de bouw.

13-06-2023
04-07-2023
05-09-2023
26-09-2023
Leergang

Installatiestrateeg ‘Voor meer regie en betere resultaten’ - 2023

De ontwikkelingen in de installatiebranche bieden nieuwe kansen, maar kun je daar wel voldoende van profiteren? Hoe zorg je ervoor dat de projectleiders klaar zijn voor de regierol die steeds meer van hen verwacht wordt? Hoe kunnen zij naast hun technische vaardigheden ook de communicatie- en managementvaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben? Hoe vergroot je daarmee de kwaliteit en het commercieel succes? Daarvoor is er nu de Leergang Installatiestrateeg.

29-06-2023
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - juni 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de laat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

28-09-2023
Inspiratiesessie

Inspiratiesessie - Impact van de Omgevingswet op het projectenproces - najaar

De omgevingswet komt steeds dichterbij! Weet jij al wat de impact is van de Omgevingswet in het voortraject van projecten en wat dit voor jou betekent? Stap aan boord van de gratis inspiratiesessie en meld je aan.

10-10-2023
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - oktober 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waaar we gezamenlijk als sector voor aan de lat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

07-12-2023
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - december 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de lat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies over relevante kansen en uitdagingen in de bouw en infra. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze bouw en infra gerichte inspiratiesessies?

Top