Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies & Opleidingen

16-06-2022
Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst voor Accountmanagers in de Zorg

Als accountmanagers/zorgverkoper ben je vaak solist in het vak binnen jouw organisatie, zeker in kleinere organisaties. Herken je de situatie dat je vaak zelf het wiel uitvindt, je weinig sparringpartners hebt voor complexe vraagstukken en vooral leert door te doen? Hoe zou het zijn om in contact te komen met collega-accountmanagers en met hen van ideeën en gedachten te wisselen? En van elkaar te leren en elkaar te inspireren?

21-06-2022
BdB Aan Tafel

BdB Aan Tafel over de rol van Kwaliteitsadviseur in de gehandicaptenzorg

Het kwaliteitskader gehandicaptenzorg is duidelijk minder strikt opgesteld dan andere sectoren. Meer ruimte voor eigen interpretatie en vooral meer ruimte om te kijken wat passend is bij jouw organisatie. In die zoektocht loop je mogelijk tegen dilemma’s en uitdagingen aan. Benieuwd hoe andere organisaties hiermee omgaan?

20-09-2022
29-09-2022
04-10-2022
Ontwikkeltraject

Accountmanagement in de Zorg najaar 2022

Ben je zoekende in jouw rol als accountmanager? Wat het precies inhoudt en wat daarin van je wordt verwacht? Wil je meer invloed uitoefenen intern en extern? Merk je dat je vooral ad hoc bezig bent en de omslag wil maken naar een meer proactieve houding in de contractering? 

27-09-2022
11-10-2022
01-11-2022
Ontwikkeltraject

Adviseur Kwaliteit in de Zorg

Ben jij een (startende) adviseur kwaliteit, kwaliteitsfunctionaris, beleidsmedewerker kwaliteit, specialist kwaliteit en veiligheid of een andere professional die zich richt op kwaliteit en veiligheid in de zorg? In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je nieuwe functie of hebben wij aandacht voor persoonlijke doorontwikkeling.

12-10-2022
13-10-2022
01-12-2022
Ontwikkeltraject

Verpleegkundig Leiderschap - najaar

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige, continue bezig met persoonlijke ontwikkeling en wil je vanuit jouw inhoudelijke expertise meer invloed uitoefenen op de dagelijkse én strategische koers van de organisatie, maar weet je niet goed hoe?

08-11-2022
29-11-2022
13-12-2022
Ontwikkeltraject

Projectleider in de Zorg

Ben jij (startend) projectleider in de zorg en wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed kunnen uitoefenen op het effectief uitvoeren en laten slagen van projecten binnen jouw organisatie; schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject 'Projectleider in de Zorg'!

10-11-2022
Training

Waarderend Auditen - najaar

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

16-11-2022
17-11-2022
11-01-2023
Ontwikkeltraject

Medisch Leiderschap voor specialisten ouderengeneeskunde - najaar

Ben jij een specialist oudergeneeskunde en wil je vanuit jouw inhoudelijke expertise meer invloed uitoefenen op de dagelijkse én strategische koers van jouw organisatie, en zoek je naar inspiratie om dit vorm te geven? Schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject Medisch Leiderschap! 

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies en opleidingen over relevante kansen en uitdagingen in de bouw, zorg of overheid. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze inspiratie sessies?

Top