Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies & Opleidingen

05-09-2024
Bijeenkomst

Netwerkbijeenkomst voor zorgverkopers

De financiële uitdagingen van zorgorganisaties zijn groot. De krapte op de arbeidsmarkt, de complexiteit én veranderlijkheid van de financiering van zorg, hebben invloed op de financiële gezondheid van een zorgorganisatie. Dit maakt dat ook jouw rol, bijdrage en opgave als zorgverkoper veranderen. Hoe doen anderen dit? BdB Zorg organiseert voor het derde jaar op rij het Netwerkevent voor professionals die zich bezighouden met de financiering van zorg!

11-09-2024
BdBuiten

BdB Fietspeloton - september 2024

De fiets verbindt, de fiets geeft energie en inspiratie! Waar kan je dat beter doen dan in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug?

12-09-2024
26-09-2024
08-10-2024
Ontwikkeltraject

Adviseur Kwaliteit in de Zorg - 2024

Ben jij een (startende) adviseur kwaliteit, kwaliteitsfunctionaris, beleidsmedewerker kwaliteit of een andere professional die zich richt op kwaliteit in de zorg? In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je nieuwe functie of hebben wij aandacht voor persoonlijke doorontwikkeling.

08-10-2024
09-10-2024
10-12-2024
Ontwikkeltraject

De Verbindende Schakel - 2024

Als adviseur of beleidsfunctionaris heb je dagelijks te maken met verschillende opdrachtgevers en (interne) klanten. Je schakelt daarbij continu tussen inhoud, proces en relatie. In alle drukte en hectiek is er veelal weinig tijd om vanuit je functie en vak te reflecteren op je toegevoegde waarde voor de organisatie. Dit ontwikkeltraject biedt hierin een uitkomst.

05-11-2024
Training

Projectervaring in één dag - 2024

Herken je dat projecten met veel energie worden gestart maar na verloop van tijd jou veel energie kosten? Herken je dat projecten oneindig doorlopen? Of herken jij dat er geen duidelijke richting is in de projecten? Dan is deze 'Projectervaring in één dag' echt iets voor jou!

07-11-2024
Training

Waarderend Auditen - najaar 2024

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

12-11-2024
10-12-2024
Ontwikkeltraject

Ontwikkeltraject Zorgverkoop 2.0 (Plus) - Najaar 2024

Ons Ontwikkeltraject Zorgverkoop is vernieuwd! Ben jij een (startende) zorgverkoper, accountmanager of een andere professional die zich richt op de zorgverkoop? Dan is ons vernieuwde ontwikkeltraject Zorgverkoop iets voor jou! Samen zorgen wij voor een kickstart in je nieuwe functie en hebben wij aandacht voor jouw persoonlijke doorontwikkeling. 

28-11-2024
Training

Viraal veranderen – ander perspectief op duurzame gedragsverandering in de zorg

De ouderen- en gehandicaptenzorg staan voor een grotere verandering dan ooit tevoren: 'Alles blijven doen wat we doen, dat kán niet meer'. In onze nieuwe opleiding bieden wij een ander perspectief op verandering gebaseerd op de methodiek van 'Viraal veranderen' en zorgen we voor inspiratie om tot duurzame verandering te komen in jouw organisatie.

03-12-2024
21-01-2025
08-04-2025
Masterclass

Bestuurssecretarissen in de Zorg

Bestuurssecretaris in de Zorg, een prachtige functie met vele uitdagingen. Dat vraagt om aanpakken en denkkracht, frisse energie en doorzettingsvermogen. Daar kan je best wat steun bij gebruiken. Met deze maatwerk Masterclass voor Bestuurssecretarissen gaan we de uitdaging met je aan een zichtbare toegevoegde waarde te creëren in het dynamische speelveld op bestuurlijk en tactisch niveau.

11-02-2025
Experttraject

Experttraject Zorgverkoop – Editie 2025

Ben je al bedreven in het vakgebied van zorgverkoop en op zoek naar die extra stap die jij kunt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en waarmeer je vanuit jouw rol nog meer waarde toe kan voegen voor de organisatie? Dan is het gloednieuwe Experttraject van Zorgverkoop echt iets voor jou. 

26-03-2025
27-03-2025
Ontwikkeltraject

Verpleegkundig Leiderschap & Verandermanagement

Verpleegkundigen zijn de absolute spil van de zorg. Vanuit hun coördinerende functie en overstijgende blik overzien verpleegkundige professionals wat er nodig is om de zorg voor cliënten continue te verbeteren. Het ontwikkeltraject Verpleegkundig Leiderschap & Verandermanagement biedt een platform voor ambitieuze verpleegkundigen die écht impact willen maken.

15-05-2025
05-06-2025
26-06-2025
Ontwikkeltraject

Projectleider in de Zorg voorjaar 2025

Ben jij (startend) projectleider in de zorg en wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed kunnen uitoefenen op het effectief uitvoeren en laten slagen van projecten binnen jouw organisatie; schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject 'Projectleider in de Zorg'!

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies en opleidingen over relevante kansen en uitdagingen in de bouw, zorg of overheid. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze inspiratie sessies?

Top