Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies en opleidingen

02-07-2024
Inspiratiesessie

Wkb in de praktijk - voorjaar

Per 1 januari 2024 is de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking getreden. Iedereen is benieuwd naar de eerste ervaringen en hoe andere partijen diverse zaken in de praktijk oppakken. Tijdens deze inspiratiesessie gaan we gezamenlijk het gesprek aan om praktijkervaringen met elkaar te delen. 

18-09-2024
Inspiratiesessie

Duurzaam opdrachtgeverschap voor een Waterschap. Varen we op koers?

Duurzaam opdrachtgeverschap is een wens, eis en een strategie voor steeds meer opdrachtgevende partijen binnen de bouw- en infrasector. Sluit aan tijdens onze inspiratiesessie en ga met ons het gesprek hierover aan. 

24-09-2024
Inspiratiesessie

Als gemeente ontvang ik de melding bouwactiviteit en strijdigheid, wat nu?

Als gemeente heb je een andere rol, in plaats van toetsen op het bouwbesluit moet je nu toetsen op volledigheid en bij afwijkingen en strijdigheden beoordelen of je hierop actie wilt ondernemen dan wel handhaven. Voor iedereen is het Wkb-proces nieuw, tijdens deze sessie gaan we het gesprek aan. 

03-10-2024
Inspiratiesessie

Hoe pak jij als opdrachtgever een effectieve rol in het bouwteam? Najaar

Ben jij als opdrachtgever momenteel druk bezig met de voorbereiding voor het aanbesteden van een bouwteam project en ben je benieuwd naar de te maken afwegingen, om de kans van slagen te vergroten? Of sta je aan de start van het project en komt het er nu op aan, hoe jij je rol invult als opdrachtgever in het bouwteam? Kom naar de digitale sessie en laat je inspireren.

17-10-2024
Training

Samen Sterk in Bouwteams voor gemeenten, waterschappen en provincies

Een Bouwteam of 2-fasen aanpak lijkt niet meer weg te denken in onze bouw- en infrasector. Daarnaast wordt de bouwteam aanpak ook steeds vaker programmatisch in de markt gezet om met minder mensen meer en sneller werk te verzetten.

12-11-2024
28-11-2024
12-12-2024
Ontwikkeltraject

Projectleider in het Sociaal Domein

Ben jij (startend) projectleider of lid van een projectteam in het sociaal domein? Dan is het ontwikkeltraject 'Projectleider in het sociaal domein' voor jou bedoeld!

26-11-2024
Inspiratiesessie

Als gemeente ontvang ik de melding bouwactiviteit en strijdigheid, wat nu? najaar

Iedereen is benieuwd hoe de eerste echte meldingen eruit gaan zien en of er verrassingen naar voren gaan komen na de invoering van de Wkb. Tijdens deze inspiratiesessie gaan we gezamenlijk hier het gesprek over aan. 

Top