Guido
Dekker

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Ik heb een achtergrond in Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Business Administration. Na een tijd in de financiële sector te hebben gewerkt, ben ik vanuit mijn passie voor het snijvlak tussen prestatieverbetering en menselijk gedrag in contact gekomen met BdB, waarbij dit mooi samenkomt in het werk als organisatieontwikkelaar.  

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken is voor mij net als muziek maken in een band: het is goed en belangrijk om zelf ‘de juiste snaar te raken’, maar muziek wordt pas echt mooi als je gezamenlijk ‘op elkaar ingespeeld’ bent! 

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Zoveel! Maar het allermeest: het werk zelf en de collega’s met wie ik dit werk mag doen! Elke dag bezig zijn met het ondersteunen van organisaties in het beter en leuker maken van het werk en de projecten verveelt niet. En dat met een bruisende en ambitieuze groep collega’s die oog heeft voor elkaar!

Omschrijf je rol binnen BdB. 
Binnen het Bouwteam focus ik mij op de inhoudelijke dossiers Coaching & Contractgericht (samen)werken. Daarnaast focus ik mij vanuit de brede marktfocus van BdB specifiek op de doelgroep Ingenieurs.  

Wat is je passie naast je werk?
Elektrisch gitaarspelen! Ik ben op mijn best als ik met mijn band speel, nieuwe sounds creëer en muziek opneem!

Top