Jeanette
Halter

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Ik ben verpleegkundige en heb daarnaast de master Health Care Management gedaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Via Alison (ook organisatieontwikkelaar zorg) ben ik bij BdB terecht gekomen, waar ik in september 2022 ben begonnen. Naast mijn werk bij BdB werk ik nog 1 dag per week als verpleegkundige in het UMC Utrecht op de afdeling Chirurgie, wat een hele leuke afwisseling is!

Wat betekent samenwerken voor jou?
Een verbinding met elkaar aangaan waarbij je gebruik maakt van ieders kwaliteiten om elkaar aan te vullen en verder te brengen. Een goede samenwerking betekent voor mij het behalen van gezamenlijke doelen door samen hard te werken én plezier te maken met elkaar. 

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
De combinatie van leuke collega’s én het vak van organisatieontwikkelaar binnen de zorgsector. Ik vind het mooi dat we de mensen in zorgorganisaties centraal stellen, waardoor het effect van veranderingen groter en duurzamer is.

Omschrijf je rol binnen BdB
Ik houd me vooral bezig met projecten binnen de pijler leiderschap en samenspel. Vanuit de gedachte dat je samen meer kunt dan alleen, vind ik het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Met name verpleegkundig leiderschap vind ik een interessant onderwerp, omdat ik hierbij mijn ervaring als verpleegkundige en organisatieontwikkelaar kan combineren.  

Wat is je passie naast je werk?
Ik speel al heel wat jaren viool en doe dit graag met en voor anderen. Ook in de muziek kun je verbindingen leggen met en tussen mensen, wat heel bijzonder kan zijn. Naast muziek maken sport ik graag: ik hockey en zit graag op m’n gravelbike. Daarnaast ben ik groot fan van winter- en watersport. Dit alles doe ik graag samen met familie en vrienden.

Top