Maaike
Korenstra

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen? 
Na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft ben ik onderdeel geweest van diverse projectteams, als adviseur of als projectleider. Maar hierbij miste ik mijn passie: persoonlijke ontwikkeling van mensen en bezig zijn met wat mensen echt beweegt. Bij BdB kan ik die passie kwijt en ook nog in de sector waar mijn achtergrond ligt. 

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent elkaar kennen, weten wat je van de ander kan verwachten en het optimale uit elkaar halen. Gefocust op elkaars kwaliteiten en niet op elkaars valkuilen. Zonder natuurlijk het gezamenlijk doel uit het oog te verliezen, om samen het beste resultaat te behalen.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Het gevoel hebben dat je elke dag bezig bent met je passie met leuke en leergierige collega’s. Ik word enthousiast van de mensen in de bouwsector. Met zijn allen echt gaan voor de oplossing, waarbij ik een toegevoegde waarde kan leveren om in de praktijk stil te staan bij persoonlijke- en teamontwikkeling. 

Omschrijf je rol binnen BdB.
Binnen BdB ben ik altijd bezig met persoonlijke en teamontwikkeling, zowel binnen organisaties als bij projecten en voor individuen. Met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid begeleid in projectteams in hun samenwerking, geef ik trainingen, ben ik sparringpartner, verbinder of coach. Daarnaast ben ik gecertificeerd DISC trainer.

Wat is je passie naast je werk?
Het zal je niets verbazen: iets met mensen en gezelligheid. Zowel met mijn gezin, met familie als met vrienden. En het liefst op een terras!

Top