Minke
de Joode

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Mijn achtergrond ligt in de bewegingswetenschappen en zorgmanagement. Tijdens de afrondende fase van mijn master kwam ik via een banenmarkt met BdB in contact. Na een ontzettend leuk gesprek met Marleen en Jesper wist ik al snel dat ik heel graag bij BdB zou willen werken. Zo gezegd, zo gedaan!

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij meer bereiken dan je alleen zou kunnen. Communicatie, doelgerichtheid, verbondenheid, plezier en het beste in elkaar naar boven halen staan naar mijn mening hierin centraal.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Het werken bij BdB brengt veel afwisseling, samenwerken, enthousiamse en leuke projecten met zich mee. Continu geprikkeld worden om te groeien en blijven bewegen maakt mij ontzettend enthousiast.

Omschrijf je rol binnen BdB
Als organisatieontwikkelaar bij BdB ben ik vooral actief op de thema's kwaliteitsmanagement, projectmanagement en onafhankelijk onderzoek.

Wat is je passie naast je werk?
Ik hou ervan actief bezig te zijn; hardlopen, fietsen, hiken of wintersporten. Zolang ik (buiten) iets actiefs kan doen, ben ik van de partij! Verder hou ik van gezelligheid en lekker eten met familie of vrienden.

Top