Rosa
Bosman

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Ik heb een achtergrond in organisatiepsychologie, in het verleden heb ik vanuit verschillende softwarebedrijven aan de structuur kant van de organisatie gezeten. Mijn werk bij Bureau de Bont geeft me de kans dit te combineren met de aandacht voor de menselijke kant in de organisatie.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Wanneer iedereen zich bewust is van zijn kwaliteiten en valkuilen, deze kan delen in de organisatie en zich bewust is waar en hoe je de meeste toegevoegde waarde hebt, ontstaat de beste samenwerking, meeste persoonlijke groei en het mooiste bedrijfsresultaat.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Elke dag een bijdrage kunnen leveren aan werkplezier en organisatie succes. Het werkveld wat altijd in beweging is en zorgt voor mooie uitdagingen en mijn gepassioneerde collega’s die zich vol overgave storten op de vraag: waar kunnen we écht impact hebben?

Omschrijf je rol binnen BdB.
Binnen Bureau de Bont ben ik medeverantwoordelijk voor de persoonlijke- en teamontwikkeling binnen de bouwsector.

Wat is je passie naast je werk?
Buiten zijn in veel verschillende vormen: in mijn eigen tuin aan de slag, kamperen en de bergen in op vakantie, wandelen in de uiterwaarden, met mijn zoontje in de speeltuin, dansen op een festival of een BBQ met vrienden in de tuin.

Top