Sanne
Huisman

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Nadat ik een aantal jaar in de zorg als paramedicus heb gewerkt, ben ik zes jaar geleden begonnen bij Bureau de Bont. Ik merkte dat mijn interesse vooral uitgaat naar een functie waarin ik vanuit een breder perspectief met de gezondheidszorg bezig kan zijn én waarbij ik mij alsnog in kan zetten voor het maatschappelijk belang.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Voor mij is samenwerken de verbinding met relaties en collega’s aan gaan om met scherpte, plezier en inhoud het beste uit elk betrokken individu en een organisatie naar boven te kunnen halen en op die manier duurzame resultaten te bereiken.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
In mijn werk krijg ik energie van verbinding. Elke dag sta ik in verbinding met diverse medewerkers binnen organisaties in de zorg- en welzijnssector en binnen Bureau de Bont. Dat maakt het werk dynamisch, afwisselend en uitdagend.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Vanuit Bureau de Bont richt ik mij vooral op vraagstukken die te maken hebben met leren en ontwikkelen, projectmanagement, kwaliteitsmanagement en leiderschap & samenspel. Hierbij wissel ik af in de rol van trainer, interimmer, proces- of projectleider.
Mijn kracht ligt in het structureren van complexe vraagstukken en de doorvertaling naar de praktijk. Hierbij schakel ik eenvoudig tussen verschillende lagen van een organisatie.

Wat is je passie naast je werk?
Mijn vrije tijd vul ik afwisselend in met sporten (hardlopen, boksen, wielrennen, suppen) muziek spelen (saxofoon) of koken (Ottolenghi).

Top