Tjerk
Michielse

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Ik heb een studieachtergrond in Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Internationale Betrekkingen. Na mijn afstuderen heb ik enige tijd als interim-projectmanager gewerkt. Uiteindelijk ben ik ‘via-via’ bij Lex van BdB geïntroduceerd, en op die manier is het balletje gaan rollen!    

Wat betekent samenwerken voor jou?
Voor mij is de basis van een goede samenwerking dat partijen zich bewust zijn van gedeelde belangen. Het gaat er mij om dat mensen begrijpen waar elkaars standpunten vandaan komen en daardoor begrip voor elkaar kunnen opbrengen. Het opbouwen van een band op persoonlijk niveau is daarbij echt van onschatbare waarde. Daar zet ik op in!

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Ik merk dat ik veel energie krijg van de diversiteit aan projecten en de variërende samenstelling van collega’s met wie je daaraan mag werken. In zo’n dynamische omgeving is er voor iedereen ruimte en steekt iedereen elkaar aan in enthousiasme. Een geweldige omgeving om in te werken.

Omschrijf je rol binnen BdB
Binnen het bouwteam van BdB ben ik werkzaam als organisatieontwikkelaar. Ik focus mij met name op het thema duurzaamheid en het voorbereiden van onze relaties op de invoering van de Wet kwaliteitsborging. Daarnaast ben ik betrokken bij samenwerkings- en strategische vraagstukken.

Wat is je passie naast je werk? 
In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen, speel – of kijk – ik graag voetbal en eens in de zoveel tijd bind ik de ski’s onder. Ik ben altijd op zoek naar interessante (foto)boeken en kan erg genieten van reizen en onderweg zijn.

Top