BdB Aan Tafel over de rol van Kwaliteitsadviseur in de gehandicaptenzorg

In gesprek met collega-organisaties in de gehandicaptenzorg over dilemma’s en uitdagingen rondom het kwaliteitskader gehandicaptenzorg”.

Het kwaliteitskader gehandicaptenzorg is duidelijk minder strikt opgesteld dan andere sectoren. Meer ruimte voor eigen interpretatie en vooral meer ruimte om te kijken wat passend is bij jouw organisatie. In die zoektocht loop je mogelijk tegen dilemma’s en uitdagingen aan. Want wanneer heb je het lef en doe je iets niet? Wanneer combineer je onderwerpen om registratielast te verminderen? En hoe zorg je ervoor dat het geen moetje is maar dat je echt wat aan de uitkomsten hebt als organisatie?

Het liefst borg je het kwaliteitskader in eigen processen in de huidige praktijk en komt de PDCA-cyclus goed terug. Kortom wat is nou de beste manier om het kwaliteitskader in de praktijk te brengen, hoe verbind je het kwaliteitskader aan alle verantwoordingen die al plaatsvinden?

Benieuwd hoe andere organisaties hiermee omgaan? Ga jij graag het gesprek aan met collega-organisaties om van hen te leren en elkaar te inspireren? Dat kan! BdB Zorg organiseert een digitaal tafelgesprek waaraan jij met collega-organisaties twee uurtjes van gedachten kunt wisselen. Het tafelgesprek wordt begeleid door een tafelheer of -dame van BdB Zorg. Na dit gesprek loop jij van tafel met nieuwe ideeën en kennis over het thema.

Kortom, alle ingrediënten voor een waardevol en interactief tafelgesprek zijn in huis!

Schuif jij 21 juni bij ons aan?

Datum
Dinsdag 21 juni 2022

Tijd
15:00-17:00 uur

Investering
Deelname is kosteloos

Locatie
Digitaal via Microsoft Teams

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alison ter Veld of Marit de Kock. Of heb jij een interessant thema voor een tafelgesprek, laat het ons weten! 

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top