Onze diensten

Organisatieontwikkeling is ons vak. Wij werken vanuit diverse rollen met als basis vier inhoudelijke thema’s

Projectmanagement

De zorgsector is continu in ontwikkeling, met name met alle transformaties die staan te gebeuren. Dit vraagt wendbaarheid en flexibiliteit van organisaties. Hoe beweeg je als organisatie mee in alle ontwikkelingen?

Slim organiseren van projecten leidt tot optimaal kunnen meebewegen en benutten van kansen in de organisatie. Gestructureerd en met duidelijke kaders werken wij gezamenlijk toe naar de door jou gezette stip op de horizon. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede projectenorganisatie met een helder projectproces hieraan bijdraagt. Jouw organisatie is uniek en vraagt daarom om een aanpak op maat.

"In 2019 leerden we BdB voor het eerst kennen. Na een bureauselectie kozen we unaniem voor BdB, vanwege de creatieve actiegerichte aanpak. Nu een aantal jaar later zijn we drie projecten verder en heb ik gemerkt dat de actiegerichtheid kenmerkend is. Luisteren, analyseren en doorpakken naar een oplossing toe dat kenmerkt wat mij betreft de wijze hoe projecten worden aangepakt. Elk project is afgerond met het concrete eindresultaat dat we voor ogen hadden. En, oh ja. Bij BdB zijn de adviseurs ook nog gewoon leuke gezellige mensen!"
Manager Klant, Innovatie, Communicatie & Kwaliteit in de gehandicaptenzorg

Wij versterken projectmatig werken in de zorg. Met een scherpe blik op de inhoud en met enthousiasme vanuit de mens vliegen wij de projectenorganisatie aan. Met oog voor de context werken we samen toe naar duurzaam resultaat. En waar nodig zijn onze eigen projectleiders beschikbaar om uw projectleiding (tijdelijk) over te nemen.

Benieuwd hoe jij jouw projectorganisatie naar een volgend niveau kunt brengen? Wij helpen organisaties een volgende stap te zetten in projectmatig werken.

Voor meer informatie neem contact op met Eline Scheer

Eline Scheer

Rollen die wij vervullen

Afhankelijk van het ontwikkelvraagstuk in één van de thema’s en het beoogde resultaat vervullen wij als organisatieontwikkelaars verschillende rollen.

Programma-
manager

Projectleider/
-ondersteuner

Interim

Strategisch
adviseur

Onderzoeker
of auditor

Trainer

Adviseur

Teamcoach
of personal
coach

Top