Kim
van der Weel

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Mijn achtergrond ligt in pedagogiek en zorgmanagement. Toen ik op zoek was naar een afwisselende en dynamische baan zag ik een LinkedIn post van Eline Scheer over Bureau de Bont. Na een belletje met Jesper was ik om. Dat snap je.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij het bundelen van kennis en ervaring, het gebruik maken van elkaars sterke punten. Het persoonlijke contact, de gezelligheid en het energie krijgen van elkaars ideeën zijn voor mij het belangrijkst. Met collega’s én klanten.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Met zijn allen willen bijdragen aan een betere zorg, aan de slag gaan met de uitdagingen die dat met zich mee brengt en de (creatieve) oplossingen die we daar als team voor verzinnen zijn top en geven energie.

Omschrijf je rol binnen BdB.
De focus in mijn werk ligt op het kwaliteitsmanagement en het uitvoeren van projecten. Daarbij vervul ik rollen als projectleider of interimmer en schrijf ik adviezen. Voor het geven van trainingen of het uitvoeren van interne audits ben ik ook van de partij.

Wat is je passie naast je werk?
Windsurfen en golfsurfen zijn dingen die ik graag doe. Als de zon er is, vind je mij op het strand of het water. Verder ben ik heel graag onder de mensen en ben ik echt een dierenvriend.

Top